Σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησε μέσα στο κολυμβητήριο Πειραιά με 15-9 επί του Εθνικού για τη 13η αγωνιστική του Α' ομίλου του πρωταθλήματος πόλο.
Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 33 βαθμούς ισοβαθμώντας με ΝΟ Βουλιαγμένης και Πανιώνιο, οι οποίοι αγωνίζονται μεταξύ τους την Κυριακή (2/2, 18:00). Από την άλλη, ο Εθνικός Πειραιά παρέμεινε στην 5η θέση με 10 βαθμούς.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν ισόπαλες το πρώτο οκτάλεπτο, όμως στο δεύτερο και το τρίτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πήγαν τη διαφορά στο +5 (6-11). Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Παναθηναϊκό να παραμένει μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 1-4, 3-4.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.