Πόλο

Παραμένει στην εθνική πόλο γυναικών της Ολλανδίας ο Δουδέσης

Παραμένει τεχνικός της εθνικής πόλο γυναικών της Ολλανδίας ο Ευάγγελος Δουδέσης και για την επόμενη τετραετία.

Ακλόνητος στον πάγκο της εθνικής πόλο γυναικών της Ολλανδίας παραμένει ο Ευάγγελος Δουδέσης. Ο Έλληνας τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τις «οράνιε» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, κάνοντας ήδη τις κλήσεις του για το Παρίσι.

Ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στη «χώρα της τουλίπας» μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Αντζελες το 2028, έχοντας οδηγήσει τις «πορτοκαλί» στην κορυφή του κόσμου και της Ευρώπης και ψάχνοντας πλέον ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

«Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ την πρόταση της ομοσπονδίας αν ήθελα να παραμείνω προπονητής της ςθνικής ομάδας και για τον επόμενο Ολυμπιακό κύκλο. Η απάντηση ήταν απλή: ‘Είμαι χαρούμενος εδώ, οπότε ναι! Είμαι ευχαριστημένος κι ευγνώμων κι επίσης, το θεωρώ τιμή. Λατρεύω αυτή τη δουλειά κι αυτό το μέρος. Εξακολουθώ να βιώνω τόση ενέργεια και διασκέδαση όπως το 2015, όταν ήμουν στο Zeist για πρώτη φορά για να προπονήσω τους Ολλανδούς Juniors κάτω των 17 ετών.

Μαζί με τις παίκτριες και τους συναδέλφους μου στο επιτελείο, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αφοσίωση και το ίδιο αίσθημα ευθύνης τα επόμενα χρόνια για να κάνουμε το όμορφο άθλημά μας ακόμα περισσότερο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Επί της θητείας του, η Ολλανδία έχει πανηγυρίσει το χάλκινο στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης το 2022, το ασημένιο στο World Cup στο Λος Άντζελες το 2023, το χρυσό στη Φουκουόκα στο Παγκόσμιο και την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x