Πόλο

Στον Πανιώνιο ο ελληνικός εμφύλιος με τεράστια ανατροπή κόντρα στη Βουλιαγμένη!

Ο Πανιώνιος πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup πόλο ανδρών, επικρατώντας 10-9 στον Λαιμό έπειτα από ανατροπή στο τέλος.

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro Cup πόλο ανδρών, ο οποίος είχε τεράστια αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 10-9 χάρη σε μια τεράστια ανατροπή που έκαναν στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Η Βουλιαγμένη προηγούταν μέχρι και την τρίτη περίοδο, ενώ η διαφορά στο ημίχρονο είχε φτάσει τα τρια γκολ (6-3). Αυτό το προβάδισμα, ωστόσο, εξανεμίστηκε γρήγορα στην έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Πανιώνιος με ένα γρήγορο 2-0 μείωσε τη διαφορά και με σκορ περιόδου 3-1 πλησίασε στο γκολ.

Κομβικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και την μεγάλη ανατροπή έπαιξε η αποβολή του Γούντχεαντ, 7 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, καθώς ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και με γρήγορες επιθέσεις κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την νίκη.

Κουρυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γούνας, ο οποίος πέτυχε 3 τέρματα, εκ των οποίων και το νικητήριο γκολ. Πολύ καλός ήταν επίσης για τους φιλοξενούμενους ο Γκιουβέτσης με 4 γκολ, ενώ για τη Βουλιαγμένη ο Καλογερόπουλος σκόραρε 3 γκολ.

Την επόμενη αγωνιστική (31/ 10), ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Ορτίτζια, ενώ η Βουλιαγμένη θα φιλοξενηθεί από τη Βαζούτας.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 1-3, 2-4

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος 2, Τόττης, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 1, Χατζής 1, Γούντεχντ, Ν. Καστρινάκης, Θ. Καστρινάκης, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος 1, Λεβαντής.

Πανιώνιος (Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος, Σουζούκι, Μπιτσάκος, Τακάτα 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Κούκουνας, Καπετανάκης, Παρτσόγλου.

Η βαθμολογία το ομίλου:

(Βαζούτας-Ορτίτζα αναμετρώνται στις 19:30)

1.Βαζούτας 3
2.Ορτίτζα 3
3.Πανιώνιος 3
4.Βουλιαγμένη 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x