Πόλο

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Δεληγιάννης!

Μετά από χρόνια επιτυχιών, ο Νίκος Δεληγιάννης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η «ελαφρά ταξιαρχία».

Τέλος από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ο Νίκος Δεληγιάννης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό κα παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχιών, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Challenger Cup πόλο ανδρών το 2023 και με τους διοικούντες την αθηναϊκή ομάδα να τον ευχαριστούν για την προσφορά του από τον Νοέμβριο του 2020 μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δεληγιάννη, τον οποίο ευχαριστεί για την πολύ σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας.

Μετά από τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια συμπόρευσης οι δρόμοι της… αμφίβιας ‘ελαφράς ταξιαρχίας’ και του 48χρονου προπονητή χωρίζουν.

Ο Νίκος Δεληγιάννης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης τον Νοέμβριο του 2020, οδηγώντας τους "κυανόλευκους" σε πλείστες διακρίσεις εντός και εκτός των ελληνικών τειχών με κορυφαία, βεβαίως, την κατάκτηση του LEN Challenger Cup τον Απρίλιο του 2023!Μια σπουδαία επιτυχία που θα μείνει χαραγμένη με χρυσά και ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου μας, όσο και στην προπονητική διαδρομή του ιδίου.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί ξανά τον Νίκο Δεληγιάννη για τη σημαντική προσφορά του στο τμήμα υδατοσφαίρισης του συλλόγου, το οποίο τη σεζόν που τελείωσε έφτασε και στην "παρθενική" παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Νίκο, εκτιμούμε βαθιά τη σπουδαία προσφορά σου στον Απόλλωνα Σμύρνης και σ’ ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα χρόνια της κοινής μας συμπόρευσης. Εις το επανιδείν»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x