Πόλο

Θριάμβευσε στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Άλιμο ο Ολυμπιακός!

Έβαψε ερυθρόλευκο το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 12-10 του Αλίμου!

Έβαψε ερυθρόλευκο το ντέρμπι με τον Άλιμο ο Ολυμπιακός!

Έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά τελικά κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 12-10.

Συναρπαστικό και αμφίρροπο από το ξεκίνημά του το παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις την πολυπόθητη νίκη. Η Ασημάκη σκόραρε το πρώτο γκολ για τον Άλιμο, με τη Νίνου να ισοφαρίζει και τη Μαρλέτα να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στις γηπεδούχες, με το 2-1 να είναι το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στη συνέχεια, ο Άλιμος ξέφυγε για πρώτη φορά με διαφορά δύο γκολ (4-2 και 5-3), αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε απάντηση και ισοφάρισε σε 5-5 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά στο τρίτο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας τρία αναπάντητα γκολ για το 5-8, κρατώντας αυτή την υπέρ τους διαφορά μέχρι και το 7-10, πριν ο Άλιμος μειώσει σε 9-10. Ωστόσο, στην «τελική ευθεία» του αγώνα οι παίκτριες του Ολυμπιακού ήταν πιο ψύχραιμες, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 12-10.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-4, 0-3, 5-4

Τα στατιστικά του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x