Πόλο

Πήρε τον ελληνικό «εμφύλιο» επί του Εθνικού ο Άλιμος στο Champions League Γυναικών

Ο Άλιμος πήρε τον ελληνικό «εμφύλιο» στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου των προκριματικών στο Champions League Γυναικών, επικρατώντας με 16-10 του Εθνικού.

Τις υψηλές του βλέψεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν έδειξε με το... καλημέρα της χρονιάς ο Άλιμος!

Η ομάδα του Βέργου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πήρε τον ελληνικό «εμφύλιο» επί του Εθνικού Πειραιώς, επικρατώντας με σκορ 16-10, στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου των προκριματικών στο Champions League Γυναικών.

Η μεγάλη διαφορά στο ματς έγινε στο δεύτερο οκτάλεπτο, εκεί όπου ο Άλιμος με ένα απίθανο 7-0 ανέβασε τη διαφορά στο 11-3 στο ημίχρονο, διατηρώντας το προβάδισμά του μέχρι το φινάλε.


Στην επομένη αγωνιστική ο Εθνικός Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Χάποελ αύριο, Παρασκευή στις 19:00, ενώ Άλιμος έχει ρεπό και θα παίξει το Σάββατο (05/10) κόντρα στη Χάποελ στις 11:00.



Tα οκτάλεπτα: 4-3, 7-0, 1-4, 4-3.


Άλιμος (Βέργος): Σταματοπούλου, Μέγκενς, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 1, Αφρ. Μπιτσάκου 2, Χαλδαίου, Ασημάκη 3, Πάτρα 1, Κοβάτσεβιτς, Ριμπάνσκα 3, Μαρλέτα 5, Κοντογιάννη 1, Λάζαρη.

Εθνικός (Σαλάχας): Τζούρκα, Οικονόμου, Γαλανοπούλου, Μπέτα, Μαμόγλου 4, Τσιμάρα 1, Μαργαρίτη, Μιλίτσεβιτς 3, Κλαψιανού 1, Κανετίδου 1, Ι. Μπενέκου, Κάσσαρη, Μπεκρή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x