Πόλο

Ανανέωσε με Λογοθέτη, Πουλοπούλου η ΑΕΚ

Στην ομάδα πόλο γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστούν και τη φετινή σεζόν οι Σήλια Λογοθέτη και Μικέλα Πουλοπούλου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ερασιτεχνική.

Πολίστριες της ΑΕΚ παραμένουν και για τη φετινή σεζόν οι Σήλια Λογοθέτη και Μικέλα Πουλοπούλου. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 26χρονη διεθνή αμυντικό και την 23χρονη τερματοφύλακα για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Λογοθέτη:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Σήλια Λογοθέτη. Η 26χρονη (04/10/1998) διεθνής αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό της και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Σήλια Λογοθέτη φόρεσε το σκουφάκι της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 και συνέβαλε στην περυσινή πορεία της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Σήλια Λογοθέτη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ΑΕΚ. Εύχομαι να έχουμε υγεία και παράλληλα εύχομαι σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ καλή επιτυχία».

Σήλια, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Πουλοπούλου:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Μικέλα Πουλοπούλου. Η 23χρονη (01/12/2000) τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό της και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Μικέλα Πουλοπούλου ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 και συνέβαλε στην πορεία της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μικέλα Πουλοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσω στον σύλλογο για δεύτερη χρονιά. Με τη σειρά μου, εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Μικέλα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x