Πόλο

Ανακοίνωσε Φελλά, Πέττα η ΑΕΚ

Στην ομάδα πόλο γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστούν τη φετινή σεζόν οι Ξένια Πέττα και Βιργινία Φελλά, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ερασιτεχνική.

Πολίστριες της ΑΕΚ έγιναν την Τρίτη οι Ξένια Πέττα κα Βιργινία Φελλά. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης φουνταριστού και της 19χρονης περιφερειακού για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Πέττα:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ξένια Πέττα. Η 25χρονη (05/06/1999) φουνταριστή υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Ξένια Πέττα ξεκίνησε το πόλο από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα Νέων Γυναικών, ενώ κατέκτησε κι 1 Πρωτάθλημα με τη γυναικεία ομάδα. Την τριετία 2018-2021 φόρεσε το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς, φτάνοντας στην τρίτη θέση της πρώτης κατηγορίας, ενώ παράλληλα σημείωσε συμμετοχές στο LEN Champions League. Tα τελευταία τρία χρόνια (2021-2024) ήταν αρχηγός του ΓΣ Περιστερίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ξένια Πέττα δήλωσε στο aek.gr: «Με χαρά, πλέον, αποτελώ παίκτρια της ΑΕΚ κι ευχαριστώ θερμά την ομάδα για την εμπιστοσύνη της. Θα προσπαθήσω, από μεριάς μου, να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική χρονιά. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε όρεξη για ωραία παιχνίδια».
Ξένια, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Φελλά:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Βιργινία Φελλά. Η 19χρονη (11/10/2005) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Η Βιργινία Φελλά ξεκίνησε το πόλο από τις Ακαδημίες του Εθνικού Πειραιώς, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα, με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Α1 το 2022. Την περίοδο 2022-23 φόρεσε το σκουφάκι της ΑΕΚ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηλυσιακού.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Βιργινία Φελλά δήλωσε στo aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που από φέτος θα αγωνίζομαι στην ομάδα της ΑΕΚ. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς κι ευελπιστώ να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε κάθε επίπεδο».

Βιργινία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x