Γενικά

Πετρούνιας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο αθλητισμός αρέσει στα παιδιά, αλλά πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι να τα προπονούν σωστά»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM με αφορμή την παρουσία του στο Navarino Challenge και μίλησε για τη γυμναστική, αλλά και το αν θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.

Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκε ο τρεις φορές Ολυμπιονίκης και «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας. Ο θρύλος της παγκόσμιας γυμναστικής μιλώντας στον Παναγιώτη Κεφαλά, αναφέρθηκε στο Navarino Challenge στο οποίο βρίσκεται και τη φετινή σεζόν και στάθηκε στη σημασία της γυμναστικής, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί αυτή τα μεταλαμπαδευθεί στα νέα παιδιά.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον αθλητισμό και το πόσο σημαντικός είναι για τα παιδιά, αλλά και κατ' επέκτασιν για τους ανθρώπους, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στο Λος Άντζελες.


«Είναι η 2η φορά που βρίσκομαι εδώ. Ήρθαμε να εμπνεύσουμε νέα παιδιά στο άθλημα της γυμναστικής και να τους το μεταλαμπαδεύσουμε όλο αυτό. Η ενόργανη είναι ανταγωνιστική, αλλά διδάσκεται με μια παιγνιώδη μορφή για να περνούν καλά και τα παιδιά, εκτός από το να αθλούνται», ανέφερε αρχικά.

«Αρέσει σε όλα τα παιδιά ο αθλητισμός, αρκεί να υπάρχουν σωστές ομάδες ανθρώπων που να τους τα μαθαίνουν και να τα προπονούν. Σε κάθε περίπτωση η προσέλευση είναι μεγάλη και η γυμναστική είναι η μητέρα ων αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που πρέπει να το κάνουν τα παιδιά»
Για την παρουσία του στο Navarino Challenge ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλη η τιμή και η χαρά μας που είμαστε εδώ, από τα καλύτερα και τα μεγαλύτερα αθλητικά event στη χώρα.»

Tέλος απάντησε και για το ενδεχόμενο να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028: «Θα είναι μια πολύ όμορφη χρονιά το 2028, ελπίζουμε να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε στο Λος Άντζελες. Αν όχι στο καινούργιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ελπίζω στο Παγκόσμιο του 2025 στην Τζακάρτα να έχουμε τα κατάλληλα αποτελέσματα για να είμαστε εκεί.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x