Γενικά

Μαλκογεώργου και Πλατανιώτη στο sport-fm.gr: «Υπάρχει άγχος, θέλουμε να φέρουμε πίσω ένα καλό αποτέλεσμα»

Το δίδυμο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Σοφία Μαλκογεώργου και Ευαγγελία Πλατανιώτη, μίλησαν στο sport-fm.gr ενόψει της παρουσίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου!

Σοφία Μαλκογεώργου και Ευαγγελία Πλατανιώτη θα είναι το ντουέτο που θα εκπροσωπήσει την ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, με τις δύο αθλήτριες να βρίσκονται στη Media Day που διοργάνωσε η ΚΟΕ και να μιλούν στο sport-fm.gr.

Αφού μίλησαν για τη δυσκολία της προετοιμασίας τους, η οποία γίνεται πιο απαιτητική όσο πλησιάζει το μεγάλο ραντεβού, τόνισαν ότι μαζί με την ανυπομονησία υπάρχει και άγχος, αφού στόχος είναι να φέρουν πίσω ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ έδωσαν μίλησαν και για τα προγράμματα που θα παρουσιάσουν στο Παρίσι!

Αρχικά, σε ερώτηση για το πώς κυλάει η προετοιμασία ενόψει της μεγάλης πρόκλησης των Ολυμπιακών, η Σοφία Μαλκογεώργου απάντησε: «Η προετοιμασία μας πάει πολύ καλά, έχουμε μπει τώρα στον τελευταίο μήνα, οι προπονήσεις μας είναι πολύ απαιτητικές, πολλές ώρες και πολύ δύσκολες, αλλά όλα πάνε καλά», ενώ όσον αφορά την ψυχολογία της ενόψει του μεγάλου αθλητικού ραντεβού τόνισε ότι: «Η ψυχολογία μας είναι καλή. Ανυπομονούμε να έρθουν οι Ολυμπιακοί και να παρουσιάσουμε τα προγράμματά μας. Σίγουρα υπάρχει και άγχος και αγωνία και ανυπομονησία. Θέλουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα πίσω, οπότε σίγουρα υπάρχει και άγχος».

Τέλος, σχετικά με το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στο Παρίσι, η Ευαγγελία Πλατανιώτη ανέφερε ότι: «Θα παρουσιάσουμε τους "Χαρταετούς" του Μίκη Θεοδωράκη, έτσι θα ξεκινήσουν οι Αγώνες μας την πρώτη μέρα. Στη συνέχεια έχουμε μια νέα μουσική, που την έχει συνθέσει ο Νίκος Τερζής, και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό, με θέμα το Γιν και το Γιανγκ. Είναι μια μουσική η οποία πραγματικά μας αγγίζει πάρα πολύ. Γενικά πιστεύουμε πάρα πολύ και στα δύο προγράμματα τα οποία έχουμε να παρουσιάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x