Γενικά

Καθοριστικός για την Μπογκόρια ο Γκιώνης στο φετινό ξεκίνημά του στην πολωνική Λίγκα

Δυνατή αρχή στη φετινή του παρουσία στην Μπογκόρια Γκρότζισκ πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Μετά από ικανό χρονικό διάστημα χωρίς ματς με την Μπογκόρια, ο Παναγιώτης Γκιώνης έκανε, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της πολωνικής Σούπερ Λίγκας, την πρεμιέρα του για τη σεζόν 2024-2025 κι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός.

Με δύο δύσκολες νίκες από τη θέση 1 οδήγησε την Bogoria Grodzisk Mazowiecki στην τελική εντός έδρας επικράτηση ενάντια στην Πολόνια Μπίτομ (Petralana Polonia Bytom) με 3-2 σετ. Έτσι η πρωταθλήτρια Πολωνίας αύξησε το απόλυτο και προπορεύεται στη βαθμολογία.

Η Μπογκόρια άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Πολωνία στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Γκιώνης, όμως, πρώτα για να πάρει κι άλλο χρόνο ξεκούρασης μετά το Παρίσι 2024 κι έπειτα γιατί είχε αποφασίσει ν’ ακολουθήσει φέτος πιο ελαφρύ πρόγραμμα αγώνων, πήρε την άδεια να μπει αργότερα στο πρωτάθλημα. Το έκανε τώρα κι αποδείχτηκε απόλυτα έτοιμος.

Στην πρώτη του συνάντηση ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής κατέβαλε με 3-1 σετ τον Σουηδό Άντερς Έρικσον. Όταν ο αγώνας ήταν στο 1-2 για τους φιλοξενούμενους, νίκησε έναν ακόμα ικανότατο Σουηδό, τον αριστερόχειρα Βίκτορ Μπροντ, επίσης, με 3-1 σετ και κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα από τους εκατοντάδες φιλάθλους. Το τελικό 3-2 σετ για την Μπογκόρια διαμόρφωσε ο Πολωνός Μάρεκ Μπαντόφσκι, νικώντας 3-0 σετ τον Έρικσεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x