Στίβος

Καραλής: «Πίστευα ότι θα καταφέρω σήμερα να περάσω τα 6 μέτρα, δεν πίστεψα ότι θα πάρω μετάλλιο στους Ολυμπιακούς»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά το άλμα στα 6 μέτρα, με το οποίο έγραψε ιστορία.

Τις καλύτερες μέρες του βιώνει ο Εμμανουήλ Καραλής. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο Μανόλο έσπασε ένα ακόμα τεράστιο προσωπικό στόχο:

Με άλμα πάνω από τα έξι μέτρα, στο Diamond League της Σιλεσίας, ο 24χρονος επικοντιστής έσπασε το Πανελλήνιο ρεκόρ και έγραψε ξανά ιστορία.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έσπασα το φράγμα των έξι μέτρων. Πήδηξα απίστευτα», ανέφερε αρχικά αμέσως μετά τον αγώνα και πρόσθεσε:

«Πίστεψα ότι θα είμαι σήμερα ένας από αυτούς τους τύπους που μπορούν να πηδήξουν στα έξι μέτρα και το κατάφερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Όσο για τη φετινή ονειρεμένη σεζόν που διανύει, ανέφερε: «Είμαι αυτός που πριν την έναρξη της σεζόν πίστευε ότι μπορώ να πηδήξω στα έξι μέτρα. Αλλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είμαι στο βάθρο όλων των μεγάλων διοργανώσεων.

Είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώνω με έξι μέτρα. Όλα ήταν τέλεια, είμαι ερωτευμένος με την Πολωνία και αυτό το στάδιο. Ξεκίνησα τη σεζόν εδώ. Το να καταφέρνω να πηδήξω εδώ πάνω από τα έξι μέτρα είναι φανταστικό και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Προπονούμαι με τον Πιότρ Λίσεκ και με άλλους, οπότε είναι ένα συν ότι τα κατάφερα εδώ
».

Για το άλλο ιστορικό επίτευγμα που σημειώθηκε στους αγώνες, το νέο Παγκόσμιο ρεκόρ του Μόντο Ντουμπλάντις, ο Εμμανούλ Καραλής ανέφερε: «Ήμουν παρών σχεδόν σε όλα τα Παγκόσμια ρεκόρ του Μόντο, είναι υπέροχο. Μεγαλώσαμε μαζί και ελπίζω μια μέρα στο μέλλον να είμαι ακόμα καλύτερος. Τώρα ανυπομονώ να τελειώσω τη σεζόν δυνατός και να επιστρέψω, επιτέλους, σπίτι. Θα είναι τρελό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x