Γενικά

Καπράλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Να θυμόμαστε το παρελθόν και να σκεφτόμαστε το μέλλον»

Χρήσιμες λεπτομέρειες για την εκδήλωση «Αθήνα - 20 χρόνια μετά» αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί μαζικά στο Καλλιμάρμαρο.

Το… στίγμα του για την εκδήλωση με τίτλο «Αθήνα -20 χρόνια μετά», η οποία θα λάβει χώρα στις 19 Σεπτεμβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό στάδιο, έδωσε ο Σπύρος Καπράλος στο «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και στον Γιάννη Πολιά, ο πρόεδρος της ΕΟΕ αναφέρθηκε στην μεγάλη αθλητική γιορτή επ’ αφορμής της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην χώρα μας.

«Πρέπει να θυμόμαστε το παρελθόν αλλά και να βλέπουμε τι κάνουμε σήμερα και να σκεφτόμαστε το μέλλον. Είναι ευκαιρία να τιμήσουμε τους ολυμπιονίκες μας αλλά και τους παραολυμπιονίκες, αν θα έχουν γυρίσει από το Παρίσι. Είναι σημαντικό να έρθουν οι φίλαθλοι και να τιμήσουν αυτά τα πρόσωπα. Θα έχει και ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα και όσοι έρθουν θα το χαρούν, θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια σειρά από εκδηλώσεις. Έχουμε διπλούς λόγους να χαιρόμαστε, και για το 2004 και για την τωρινή μας επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΕΟΕ ξεκαθάρισε ότι η εκδήλωση έχει πέρας προσέλευσης στις 7:30 μ.μ.. ενώ θα είναι ελεύθερη για το κοινό, απλά θα πρέπει να γίνει μια προεγγραφή μέσω της ΕΟΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x