Χάντμπολ

«Βόμβα» με Χατζηπαρασίδου η Αναγέννηση Άρτας

Μεγάλη μεταγραφή για την Αναγέννηση Άρτας, η οποία συμφώνησε με τη Μαρία Χατζηπαρασίδου για τη φετινή σεζόν!

Στην Αναγέννηση Άρτας θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Μαρία Χατζηπαρασίδου! Οι «ασπρόμαυρες» της Ηπείρου συμφώνησαν κι ανακοίνωσαν την πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ, η οποία έμεινε ελεύθερη από τις κυπελλούχες Ελλάδος στο τέλος της περυσινής σεζόν, για τον επόμενο χρόνο και προσθέτουν εμπειρία και ποιότητα στην επίθεσή τους.

Η 29χρονη διεθνής πλέι μέικερ κι αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών κατέκτησε με τον «δικέφαλο» πολλούς τίτλους στα επτά χρόνια που αγωνίστηκε με τις Θεσσαλονικιές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωαη:

Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Η "μεταγραφική βόμβα" του φετινού καλοκαιριού ανήκει στην Αναγέννηση Άρτας, που φέρνει στην ομάδα τη Μαρία Χατζηπαρασίδου από τον ΠΑΟΚ. Η πλέι μέικερ κι αρχηγός της Εθνικής ομάδας είναι πραγματικά μια αθλήτρια που κάνει τη διαφορά και θα δώσει στην Αναγέννηση ποιότητα και δυναμική.

Έχει στο παλμαρέ της πρωταθλήματα Ελλάδας και Κύπελλα και πάμπολλες συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, ενω αναδείχτηκε πολλές φορές MVP του πρωταθλήματος και στην κορυφαία επτάδα. Είναι η καλύτερη παίκτρια της Ελλάδας για πολλά χρόνια. Έχει καταγωγή από τα Γιαννιτσά κι έχει ξεκινήσει την καριέρα της από τον Μεγάλο Αλέξανδρο Γιαννιτσών, που έχει αναδείξει πολλά ταλέντα στο άθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x