Χάντμπολ

Σεϊρεκίδης: «Μας στοίχισαν τα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό του Σούπερ Καπ χάντμπολ ανδρών.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε εννέα λάθη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και σύνθημα για τη συνέχεια, ενώ ζήτησε καλή προετοιμασία για τα ντέρμπι της Handball Premier κόντρα σε "ερυθρόλευκους" κι ΑΕΚ.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εννέα λάθη στο πασάρισμα, κάτι το οποίο σε δυσκολεύει να κερδίσεις έναν τέτοιο αγώνα. Τα λάθη στοίχισαν πολύ, ειδικά στην επίθεση, οπότε χάσαμε την ηρεμία μας στην άμυνα, κάτι που ήταν το δυνατό μας σημείο. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς σε πολλούς τομείς. Εμείς κοιτάμε μπροστά από εδώ και πέρα, σίγουρα δεν είναι καλό να χάνεις έναν τίτλο όταν σου δίνεται η ευκαιρία, αλλά, από κει και πέρα, η προσπάθεια από τα παιδιά έγινε και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κοιτάμε το μέλλον, ώστε να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια που θα έρθουν.

Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, έχοντας εντός έδρας τον Ολυμπιακό κι εκτός έδρας την ΑΕΚ, είναι δύο παιχνίδια τα οποία είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η ομάδα ξαναχτίζεται από την αρχή, καθώς έφυγαν πέντε παίκτες, ήρθαν πέντε παίκτες, όλοι βασικοί, κι αυτό θέλει τον χρόνο του, δυστυχώς. Θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε όλους γρήγορα, ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x