Χάντμπολ

Σχεδιάζουν συνεργασία στο χάντμπολ ΠΑΟΚ και Παρτίζαν!

Συνεργασία μεταξύ των τμητάτων χάντμπολ των συλλόγων τους ετοιμάζουν οι ΠΑΟΚ και Παρτίζαν.

Μια ιδιαίτερη συνεργασία σχεδιάζει το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς, θα συνεργαστούν ποικιλοτρόπως -από το επικοινωνιακό κομμάτι μέχρι το αγωνιστικό σε επίπεδο φιλικών αναμετρήσεων- με το αντίστοιχο τμήμα των Σέρβων.

Υπενθυμίζεται ότι οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι, με τη σχέση μεταξύ των συλλόγων να περνά πλέον και σ' αυτό το στάδιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Χασεκίδη, Διοικητικού Υπεύθυνου Τμημάτων Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, και του Ζέλικο Πέρκουνιτς, Διοικητικού Υπεύθυνου Τμημάτων Χάντμπολ της Παρτιζάν και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα, με τους δύο διοικητικούς υπεύθυνους να εκφράζουν την αμοιβαία επιθυμία τους για την ανάπτυξη μιας πολύπλευρης συνεργασίας μεταξύ των δύο ιστορικών Συλλόγων. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο εξωαγωνιστικό, αναδεικνύοντας τη δέσμευση για κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η συνεργασία στο επικοινωνιακό κομμάτι, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας και των δύο συλλόγων σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, οι δύο πλευρές συζήτησαν την διοργάνωση φιλικών αγώνων στο άμεσο μέλλον, τόσο στο Βελιγράδι όσο και στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να απολαύσουν αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων και τη δημιουργία μιας στενής συνεργασίας που θα ωφελήσει τόσο τις ομάδες όσο και τους φιλάθλους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x