Χάντμπολ

Ανανέωσε με Κουκμίση, Παπαγεωργίου ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν και την επόμενη σεζόν οι Κωνσταντίνος Κουκμίσης και Δημήτρης Παπαγεωργίου, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Χαντμπολίστες του ΠΑΟΚ παραμένουν και την επόμενη σεζόν οι Κωνσταντής Κουκμίσης και Δημήτρης Παπαγεωργίου. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έλληνα αριστερό εξτρέμ και τον Έλληνα δεξιό εξτρέμ αντίστοιχα για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Κουκμίση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Κωνσταντή Κουκμίση, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας αριστερός εξτρέμ, γεννημένος το 2001 και με ύψος 182cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα ασπρόμαυρα ύστερα από την περυσινή πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντής Κουκμίσης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Μετά από μία απαιτητική, αλλά και πετυχημένη σεζόν, στην οποία κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Παπαγεωργίου:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Παπαγεωργίου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας δεξιός εξτρέμ, γεννημένος το 1998 και με ύψος 181cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον κυπελλούχο Ελλάδος ύστερα από την περυσινή πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Χαίρομαι για την ανανέωση συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο πήχης είναι ψηλά. Ξεκινάμε τη χρονιά, έχοντας κίνητρο να τον ξεπεράσουμε. Εύχομαι σε όλους υγεία».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x