Χάντμπολ

Ανακοίνωσε Κόρμπελ ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Μάρεκ Κόρμπελ, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης.

Χαντμπολίστας του ΠΑΟΚ έγινε τη Δευτέρα ο Μάρεκ Κόρμπελ. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου διεθνούς Σλοβάκου περιφερειακού για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στην επίθεση.

Ο Κόρμπελ την περυσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ιταλική Μπρίξεν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μάρεκ Κόρμπελ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στη Σλοβακία στις 06/03/1995, ο Μάρεκ Κόρμπελ αγωνίζεται στην περιφέρεια κι έχει ύψος 192cm. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ από την SKP Μπρατισλάβας, ομάδα της γενέτειρας πόλης του, το 2006, μένοντας εκεί έως το 2018. Η επόμενη διετία (2018-2020) τον βρήκε στην Τσεχία, παίζοντας για τη Ζουμπρί.

Τον Ιούλιο του 2020 μετακινήθηκε στη Ρουμανία, παίζοντας με τη φανέλα της Φαγκαράς, ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού, το πρωτάθλημα διακόπηκε τον Δεκέμβριο του 2020 για να συνεχίσει στη Νόβε Βέσελι της Τσεχίας κι έπειτα στην Τάλεντ Πλζεν, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Τσεχίας.

Τη σεζόν 2022-23 επέστρεψε στην αγαπημένη του, SKP Μπρατισλάβας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Την προηγούμενη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Μπρίξεν, κατακτώντας το Κύπελλο Ιταλίας και φτάνοντας έως τους «16» του EHF Cup, ενώ τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε προκριματικές φάσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τη σεζόν 2018-19, αλλά και το 2022.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μάρεκ Κόρμπελ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά μας τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο EHF Cup. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες της νέας σεζόν».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μάρεκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x