Χάντμπολ

Παρουσία Κουντούρη η προπόνηση της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟΚ

Παρουσία Μιχάλη Κουντούρη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η προπόνηση της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της προετοιμασίας για τον τελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Ο Μιχάλης Κουντούρης βρέθηκε την Πέμπτη στην προπόνηση της ομάδας χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του Σούπερ Καπ του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης. Μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ήταν το μέλος του Δ Σ, Τίμης Πουρνάρας, όπως κι ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος, Γρηγόρης Σανίκης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου πριν την έναρξη της προπόνησης στο ΣΕΦ μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, δίνοντας το σύνθημα για τη φετινή σεζόν, αλλά και για την κατάκτηση του πρώτου φετινού τίτλου για τον σύλλογο.

Ο κ. Κουντούρης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως: «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Προσπαθούμε να διατηρούμε πάντα μια καλή επαφή μεταξύ διοίκησης και ομάδας. Να είμαστε σωστοί απέναντί σας κι εσείς σωστοί απέναντι στον σύλλογο. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρόνια η φετινή. Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερη ομάδα και δεν υπάρχει για αυτόν η δεύτερη θέση. Γιατί στον Ολυμπιακό η δεύτερη θέση ισοδυναμεί με ήττα. Πάντα θα ζητάμε νίκες και τίτλους και φέτος, που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, θέλουμε το κάτι παραπάνω από εσάς.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και δεν το λέω για να μειώσω τις άλλες ομάδες. Η περυσινή ήταν μια ιστορική χρονιά για τον σύλλογο. Ζήσαμε στιγμές δόξας στον τελικό με 7.000 κόσμο στις κερκίδες. Θέλω να το δουλέψετε στο μυαλό σας, ότι είναι ένας στόχος που έμεινε ανεκπλήρωτος. Για να ξαναζήσουμε φέτος με επιτυχία, μια αντίστοιχη στιγμή με την περυσινή. Μπροστά μας έχουμε το Σούπερ Καπ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς για όλο τον σύλλογο κι είναι πολύ σημαντικό να τον κατακτήσουμε. Ο κόσμος μας τον περιμένει και θα χαρεί πολύ να έρθει αυτός ο τίτλος για να ξεκινήσουμε ιδανικά αυτή την ιστορική σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x