Χάντμπολ

Κανδύλας: «Να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας, είναι έτοιμος να διεκδικήσει το Σουπερ Καπ, απέναντι στον ΠΑΟΚ και ξέρει ήδη που θα το αφιερώσει.

Ο περσινός πρωταθλητής Ελλάδος, Ολυμπιακός, θα βρεθεί αντιμέτοπος με τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, το Σάββατο (14/09, 19:00), για το Σούπερ Καπ.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν θα κριθεί στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Πέτρος Κανδύλας, έχει τα μάτια του στον τίτλο.

Μάλιστα σε ομιλία που έκανε μπροστά σε ολόκληρη την ομάδα, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να κατακτήσουν όλοι μαζί το τρόπαιο, για τα 100 χρόνια που κλείνει φέτος η ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πέτρος Κανδύλας:
«Θεωρώ ότι ενισχυθήκαμε σημαντικά το καλοκαίρι και με τους παλιούς και τους καινούργιους παίκτες που ήρθαν έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που πιστεύω ότι μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε μια πολύ καλή σεζόν με πολλούς τίτλους. Αρχής γενομένης από τον τελικό του Σαββάτου, θέλουμε να σηκώσουμε την πρώτη κούπα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού μας. Τέλος να ευχηθώ μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x