Χάντμπολ

«Καθάρισε» τη Μεγάλη Βρετανία και ξεκίνησε ιδανικά η Εθνική χάντμπολ γυναικών

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική χάντμπολ γυναικών νίκησε 20-17 τη Μεγάλη Βρετανία στον όμιλο της Λιθουανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική χάντμπολ γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 20-17 στην Λιθουανία τη Μεγάλη Βρετανία για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025 κι έκανε βήμα πρόκρισης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το καθήκον του απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του γκρουπ και την Κυριακή στις 16:00 θα τα δώσει όλα για την πρόκριση απέναντι στην «οικοδέσποινα», Λιθουανία.

Η Ελλάδα επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού προηγήθηκε με +8 στο 40’, έχοντας ως πρώτη σκόρερ την Ανδρίτσου με 8 γκολ.

«Δεν ήμασταν σε καλή ημέρα, προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό κι, έτσι, χάσαμε ένα ημίχρονο. Είχαμε μεγάλη αστοχία από τα 6 μέτρα, κάτι που δεν πρέπει να συμβεί αύριο. Κρατάμε μόνο τους δύο βαθμούς και κάποια λίγα καλά διαστήματα. Το παιχνίδι με τη Λιθουανία θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν ανέβει επίπεδο με τον νέο τους προπονητή και παίζουν στην έδρα τους με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουμε», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μενέλαος Δανήλος.


ΕΛΛΑΔΑ (Δανήλος): Μ. Κεπεσίδου, Χατζηπαρασίδου 1, Μεντεσίδου, Ζενέλι 1, Αμβροσιάδου, Γκάτζιου 3, Ράτσικα, Μ. Κουκμίση 3, Σαμολαδά, Ψαριώτη, Ν. Κεπεσίδου 4, Ανδρίτσου 8, Σεβδίλη, Κερλίδη, Αργυροπούλου, Κουλούρη

Διαιτητές: Χάργκιν- Μακέγεφ (Εσθονία), Παρατηρητής: Βαγβόλγι (Ουγγαρία), Δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι: 3/5-4/5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x