Χάντμπολ

Πήρε Σουκιέλοβιτς η ΑΕΚ

Την απόκτηση του 19χρονου Γάλλου αριστερού ίντερ, Λούκας Ζενές Σουκιέλοβιτς, ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Γάλλου αριστερού ίντερ, Λούκας Ζενές Σουκιέλοβιτς, ο οποίος την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Βιλερμπάν και αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της «Ένωσης», Φρεντερίκ Μπουζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λούκας Ζενές Σουκιέλοβιτς. Ο γεννηθείς στις 22 Αυγούστου του 2005, Γάλλος αθλητής, θα ενισχύσει το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών της ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

Ο ταλαντούχος αριστερός ίντερ έχει ύψος 1,89 μ., είναι 85 κιλά και είναι γεννημένος στη Χάβρη. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Villeurbane.

Ο Λούκας Ζενές Σουκιέλοβιτς μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Για εμένα είναι η πρώτη μου σεζόν σε τέτοιο επίπεδο στο εξωτερικό. Η ιδέα του ταξιδιού και το να αγωνίζομαι στην Ελλάδα είναι κάτι φοβερό. Την προηγούμενη χρονιά έκανα το πρώτο μου βήμα μακριά από το σπίτι μου. Έπαιζα 600 χιλιόμετρα μακριά. Το έκανα για να μάθω καλύτερα τον… επαγγελματικό κόσμο. Όταν ταξίδευα στη Γαλλία για να μάθω τον επαγγελματικό κόσμο του χάντμπολ, πήγα στην VHA στο Λυών, εκεί που ήταν και ο Φρεντ Μπουζόν. Εκεί τον γνώριζα, εντάχθηκα σε αυτό το πρότζεκτ και είχα την ευκαιρία να προπονηθώ σε μία επαγγελματική ομάδα. Με τον κόουτς ήμασταν σε επικοινωνία και μου πρότεινε να έρθω να παίξω εδώ και να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάναμε στη Γαλλία. Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη και έτσι αποδέχθηκε την προσφορά. Όσον αφορά στους στόχους μου, θέλω να βελτιωθώ σε ατομικό επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει ό,τι επιθυμεί στους εγχώριους τίτλους. Θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη».

Λούκας, καλώς ήρθες στην ΑΕΚ!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x