Χάντμπολ

European Cup γυναικών: Προκρίθηκε στον 3ο γύρο ο ΠΑΟΚ, «αποχαιρέτησε» η ΑΕΠ Πανόραμα

Πανηγυρική πρόκριση στον 3ο γύρο του European Cup Γυναικών για τον ΠΑΟΚ, μετά το «2 στα 2» που έγραψε απέναντι στην ελβετική Σπόνο Ίνγκλς στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Πανηγυρική πρόκριση στον 3ο γύρο του European Cup Γυναικών για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος «δίπλωσε» τις νίκες του απέναντι στην ελβετική Σπόνο Ίνγκλς στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Μετά τη χθεσινή νίκη με 33-27, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον δεύτερο γύρο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στη ρεβάνς με 25-21 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Κουλούρη 2, Μπουράτο 4, Κερλίδη 2, Ε. Τροχίδου 2, Μεντεσίδου, Κ. Κουκμίση 5, Κωστοπούλου, Χ. Τροχίδου, Μάταβς 1, Σεβδίλη 4, Γκρμπάσεβιτς 1, Σελεμίδου 1, Αργυροπούλου 2, Μπάρανικ 1.

Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 5/7-5/7

Η ΑΕΠ Πανόραμα, από την άλλη, ηττήθηκε από την Γκνιέζνο και στη ρεβάνς του 2ου γύρου του European Cup Γυναικών και με το εις βάρος της 26-17 επί πολωνικού εδάφους, ολοκλήρωσε το εφετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της.

Πανόραμα (Βακάλης): Κουτσιμανή, Λιούκα, Εμμανουηλίδου 1, Γ. Παπαδοπούλου, Γιαννοπούλου, Αμανατίδου 3, Κουρτίδη, Πιπελίδου 2, Κανελλάκη, Τσιαμούρα 2, Νικολάου 1, Χριστοδουλίδου, Γκονσάλβες 3, Γκόμεζ, Κουκλοτίδου, Α. Παπαδοπούλου 5.

Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 3/4-2/6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x