Χάντμπολ

Εκεί είναι Φιλαδέλφεια!

Σχεδόν για δύο χρόνια έμεινε αήττητος σε αγώνα πρωταθλήματος χάντμολ ο Διομήδης, όμως είδε το εντυπωσιακό του σερί να σταματά από την ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η «Ένωση» μετά από ένα συγκλονιστικό ματς επικράτησε 23-22 του Διομήδη Άργους, σε ματς για την 18η αγωνιστική κι έτσι οι «Λύκοι» υπέστησαν την πρώτη τους ήττα από την περίοδο 2010-2011. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η ΑΕΚ είχε αναδειχτεί νικήτρια –ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια- και στον μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Δικέφαλος» μείωσε την απόσταση από την κορυφή και την ομάδα του Άργους στον ένα βαθμό, γεγονός που αναζωπυρώνει τη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 3-4, 6-7, 12-13 (ημχ.), 16-15, 18-18, 23-22

ΑΕΚ
(Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 9, Γεωργιάδης 3, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 2, Τσακνής, Συγγάρης, Οικονόμου, Αλβανός 5, Ναουμίδης, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου 1, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 2, Κότσιρας, Χερουβείμ.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ
(Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 3, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 1, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 6, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 2, Βαρδάκας, ΚαραιβάνοΦ 9, Τάσκοβιτς 1, Ελευθερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x