Χάντμπολ

Ανανέωσε ο Μπακαούκας

Για δυο επιπλέον χρόνια θα φοράει τη φανέλα της ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ο Χριστόφορος Μπακαούκας, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "κιτρινόμαυροι". Επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην "Ένωση", 34χρονος δεξιός εξτρέμ ανανέωσε για δυο ακόμη χρόνια και θα συνεχίσει να δίνει την πολύτιμη βοήθειά του στην ομάδα, όπως έκανε άλλωστε μέχρι σήμερα και ως αρχηγός.

Για δυο επιπλέον χρόνια θα φοράει τη φανέλα της ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ο Χριστόφορος Μπακαούκας, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "κιτρινόμαυροι".

Επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην "Ένωση", 34χρονος δεξιός εξτρέμ ανανέωσε για δυο ακόμη χρόνια και θα συνεχίσει να δίνει την πολύτιμη βοήθειά του στην ομάδα, όπως έκανε άλλωστε μέχρι σήμερα και ως αρχηγός.

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χριστόφορου Μπακαούκα για δύο χρόνια. Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ τα βρήκε σε όλα με την ORIGINAL διοίκηση και παρέμεινε στην ομάδα της καρδιάς του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, κατέκτησε το Κύπελλο το 2009 και το πρωτάθλημα το 2011, πετυχαίνοντας μάλιστα το τελευταίο καθοριστικό τέρμα στο 59:59 της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x