Γενικά

«Ευχαριστώ» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε ΠΑΕ και Αλαφούζο

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Γιάννη Αλαφούζο για τα έσοδα που θα έχει από την κάρτα μέλους και την κάρτα φίλου.

Σημαντικά έσοδα για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων του θα έχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από την κάρτα φιλάθλου και κάρτα μέλους, που προβλέπονται για τις αγορές εισιτηρίων από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Γι' αυτό και με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης ευχαριστεί την ΠΑΕ και τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο για τη στήριξη που παρέχει στα λιγότερο εμπορικά σπορ διαχρονικά.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την έμπρακτη στήριξη με την κάρτα μέλους και την κάρτα φίλου.

Η διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει την ικανοποίηση της για τη διαχρονική στήριξη που δείχνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμφίβολα η συνεισφορά της είναι ζωτικής σημασίας για τη Μάνα του Λόχου.

Η απόφαση της για κάρτα μέλους και κάρτα φίλου έχει βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε να πρωταγωνιστεί ο Παναθηναϊκός Α.Ο. σε όλα τα σπορ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x