Γενικά

Άρχισε τη Δευτέρα η καλοκαιρινή προετοιμασία των προ-Εθνικών ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Το απόγευμα της Δευτέρας σήμανε την έναρξη στην καλοκαιρινή προετοιμασία των προ-Εθνικών μας ομάδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς για τις προ-Εθνικές ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 έγινε στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ, με τις ευχές για καλή σεζόν, με υγεία κι επιτυχίες να συνοδεύουν την προπόνηση.

Το «παρών» έδωσαν 15 αθλητές κι αθλήτριες από τα συγκροτήματα ανδρών και γυναικών κι, από κει και πέρα, υπήρχαν οι δικαιολογημένα απόντες. Σε επίπεδο ομοσπονδιακών προπονητών, τις πρώτες ημέρες θα είναι στο ΣΕΦ μόνο ο τεχνικός των γυναικών, Γιώργος Καρύτσας, καθώς ο ομόλογός του των ανδρών, Κώστας Βατσακλής, βρίσκεται ακόμα σε άδεια λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και γυρίζει στα καθήκοντά του στα τέλη της εβδομάδας.

Μετά τις απαραίτητες ανάσες, οι διεθνείς μας έπιασαν δουλειά με πολλή διάθεση και γεμάτες «μπαταρίες», αλλά με την έντονη ζέστη ως ανασταλτικό παράγοντα για ένα ακόμα καλοκαίρι.
Την Τρίτη πραγματοποιούν και την πρώτη διπλή προπόνηση (πρωί κι απόγευμα). Κοντά τους για πρόγραμμα γυμναστικής είναι στο φαληρικό στάδιο και ο συνεργάτης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., εργοφυσιολόγος Χρήστος Μπαλαμπίνης.

Άμεσα στη νέα σεζόν αρχίζουν κι οι συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος κι η Μαλαματένια Παπαδημητρίου ήταν στην πρώτη συγκέντρωση και την Τρίτη μεταβαίνουν στην Τσεχία για το WTT Feeder του Όλομουτς.

Στο ΣΕΦ ήταν τη Δευτέρα κι οι Σουηδοί Χάμπους Σόντερλουντ και Ντιέγκο Οράντες, οι οποίοι επισκέφτηκαν και φέτος την ίδια εποχή την Αθήνα και θα προετοιμαστούν με τους Έλληνες πρωταθλητές μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x