Γενικά

Αρχές Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Στις αρχές Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τις αρχαιρεσίες της για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α ανακοίνωσε μέσω της σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης για την Παρασκευή 04/10 με τη χρήση της τεχνολογίας τις αρχαιρεσίες της για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Αν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, τότε η ΓΣ μετατίθεται για την επόμενη ημέρα, Σάββατο 05/10 κι ώρα 10:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Οι αρχαιρεσίες θ’ αφορούν στην εκλογή προέδρου ΔΣ, δέκα τακτικών μελών ΔΣ, μετά πέντε αναπληρωματικών μελών αυτού και τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής με ένα αναπληρωματικό μέλος αυτής. Επίσης, θα εκλεγεί ένας τακτικός εκπρόσωπος κι ένας αναπληρωματικός για την εκπροσώπηση της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ.

Στην ανακοίνωσή της η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δίνει κι όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες για τη διαδικασία. Στην ιστοσελίδα της ανάρτησε σήμερα και τον πίνακα με τα 70 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. της 4ης ή 5ης Οκτωβρίου 2024.

Την πρόσκληση προς τα σωματεία – μέλη της με δικαίωμα ψήφου υπογράφουν ο πρόεδρος του ΔΣ, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, κι ο γενικός γραμματέας, Βλάσης Γεωργίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x