Γενικά

Αποκλεισμοί σε δυνατές αναμετρήσεις για την Παπαδημητρίου στο WTT Feeder του Ομάν

Αποκλεισμούς στον πρώτο γύρο γνώρισε την Παρασκευή η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στο World Table Tennis Feeder του Ομάν.

Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου γνώρισε ήττες σε αμφίρροπες αναμετρήσεις World Table Tennis Feeder του Ομάν την Παρασκευή, όπου τόσο στο απλό, όσο και στο διπλό γυναικών, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι υπέρ της. Στο απλό, που είναι και πιο σημαντικό στην αναζήτηση βαθμών για την παγκόσμια κατάταξη, η 20χρονη πρωταθλήτρια κάμφθηκε στα πέντε σετ στις «32» από Ινδή με ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού.

Εμπόδιο από την ίδια χώρα σταμάτησε αυτή και την Ινδή παρτενέρ της, Σβάστικα Γκος, στα τέσσερα σετ στον γύρο των «16» του διπλού.

Στο WTT Feeder του Ομάν το απλό γυναικών είχε απευθείας ταμπλό των «32». Η Παπαδημητρίου (νούμερο 433 στην παγκόσμια κατάταξη αυτή τη βδομάδα) είχε ν’ αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Ινδή Ρανταπρίγια Γκοέλ (Νο 520), η οποία παίζει με κομπίνα λάστιχο στο backhand. Η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών έβγαλε παιχνίδι, προηγήθηκε κιόλας με 2-1 σετ, αλλά στο τέλος κάμφθηκε με 3-2.

Έβρισκε λύσεις, όμως την ίδια ώρα φαινόταν κι η δυσκολία σε κάποιες χαμηλές σπρωχτές μπάλες, όπως και στο «σβήσιμο» επιθετικών χτυπημάτων από την αντίπαλο, πάντα με το «δοντάκι». Η εξέλιξη: 8-11, 11-9, 11-4, 4-11 και 8-11.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Παπαδημητρίου και η Γκος αντιμετώπισαν για τον γύρο των «16» τις Ινδές Ανούσα Κουτουμπάλε/Ρανταπρίγια Γκοέλ. Η συμπαίκτρια της Γκοέλ είχε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, ενώ το ελληνοϊνδικό δίδυμο είχε συνδυασμό αριστερόχειρα με δεξιόχειρα σε επίθεση. Στο ισορροπημένο ματς οι Παπαδημητρίου/Γκος κάμφθηκαν με 3-1 σετ (8-11, 7-11, 11-8, 9-11).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x