Στίβος

To Filothei Women Gala για 25η συνεχόμενη χρονιά, στις 19 Ιουνίου 2024!

Για 25η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί το διεθνές μίτινγκ στίβου Filothei Women Gala.

Το 25ο Filothei Women Gala, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Δημοτικό στάδιο Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης».

Το γκαλά διεξάγεται ανελλιπώς από το 2000 με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητριών από ολόκληρο τον κόσμο. Ενδεικτικά, κορυφαία ονόματα όπως οι Κότοβα, Σλεσαρένκο, Τσιτσέροβα, Λεμπέντεβα, Σαλαντούχα από το εξωτερικό και οι  Στεφανίδη , Ξάνθου, Παπαχρήστου, Δεβετζή, Δημητράκη, Τσιλιγγίρη, Κυριακοπούλου, Πεσιρίδου από την Ελλάδα έχουν δώσει το παρών στη διεθνή συνάντηση των γυναικών.



Ο αγώνες βρίσκεται και φέτος στην κατηγορία Silver της δημοφιλούς σειράς αγώνων της παγκόσμιας ομοσπονδίας «World Athletics Continental Tour» μετά και από τις εξαιρετικές επιδόσεις που καταγράφηκαν στην περσινή διοργάνωση.

Τα αγωνίσματα παραμένουν ίδια με αυτά της διοργάνωσης του 2022 και είναι τα εξής: 100μ, 100μ με εμπόδια, άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και άλμα επί κοντώ ενώ αναμένεται και φέτος να δούμε συναρπαστικούς αγώνες με μεγάλα ονόματα.



Το γκαλά διεξάγεται και με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας (WA) και της ευρωπαϊκής (EAA) ομοσπονδίας, όπως και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x