Στίβος

Ο Μπολτ θέλει… εφιάλτη στην κουζίνα

Το πώς να «σερβίρει» ρεκόρ το ξέρει καλά. Οταν όμως πρόκειται για την κουζίνα, ο Γιουσέιν Μπολτ γνωρίζει ότι δεν είναι ειδικός. Για αυτό θα ζητήσει τη βοήθεια κάποιου που είναι.

Το πώς να «σερβίρει» ρεκόρ το ξέρει καλά. Οταν όμως πρόκειται για την κουζίνα, ο Γιουσέιν Μπολτ γνωρίζει ότι δεν είναι ειδικός. Για αυτό θα ζητήσει τη βοήθεια κάποιου που είναι.

Ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης λοιπόν εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίξει ένα εστιατόριο με στιβικό «θέμα» στο Λονδίνο. Σκέψη που τον οδηγεί στον… εφιάλτη της κουζίνας, τον περίφημο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ.

«Λατρεύω το φαγητό και τον αθλητισμό. Ονειρεύομαι να τα συνδυάσω.

Το πρόβλημα είναι πως στα περισσότερα θεματικά εστιατόρια, το φαγητό δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το στυλ. Αν το κάνω λοιπόν, πρέπει να συνεργαστώ με τον καλύτερο. Ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι ο καλύτερος σεφ στον κόσμο και έχει προσωπικότητα», είπε ο Μπολτ για τον Σκοτσέζο που μεταξύ άλλων έχει γίνει γνωστός για την αθυροστομία του και τα «θανατηφόρα» σχόλιά του στην τηλεοπτική εκπομπή του.

Ο ρέκορντμαν θα βρεθεί τον Ιανουάριο στο Λονδίνο και σκοπεύει να συναντηθεί τότε με τον Ράμσεϊ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Ρούλα Βλασσοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x