Γενικά

«Αδέρφια» και στον αθλητισμό

Οι σχέσεις Ελλάδας και Σερβίας είναι παραδοσιακά αδερφικές και αυτό αποτυπώνεται και στον αθλητισμό. Την προσεχή Παρασκευή θα γίνει μία σειρά εκδηλώσεων για τους ανθρώπους από τη Σερβία που έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Επίτιμοι δημότες Αθήνας και Πειραιά θα ανακηρυχθούν αντίστοιχα Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι σχέσεις Ελλάδας και Σερβίας είναι παραδοσιακά αδερφικές και αυτό αποτυπώνεται και στον αθλητισμό. Την προσεχή Παρασκευή θα γίνει μία σειρά εκδηλώσεων για τους ανθρώπους από τη Σερβία που έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό.

Παρόντες θα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Αθηνών από τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που θα πάρει ανάλογο τίτλο τιμής για τον Πειραιά από τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, όπως επίσης και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ζέλικο Τανάσκοβιτς, Σάβα Γκροζντάνοβιτς, Ίλια Ίβιτς, Ντράγκαν Σάκοτα και Μίλαν Τόμιτς.

Η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει την Παρασκευή στις 13:00 σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, ενώ το απόγευμα θα υπάρχει έκθεση φωτογραφικού υλικού με την παρουσία των Σέρβων στον ελληνικό αθλητισμό (19:00), προβολή ταινίας με ανάλογη θεματολογία (20:05) και τέλος μουσική παράσταση από τη «Drazen Petrovic Big Band Orchestra» (21:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x