Μαχητικά Αθλήματα

Θάνος: «Μια αξέχαστη εμπειρία» (video)

Η Λάρισα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το 3ο Μεσογειακό πρωτάθλημα πάλης (18-20 Μαΐου), με τη συμμετοχή 250 αθλητών από όλο τον κόσμο και πολλών που ετοιμάζονται για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δείτε στο sport-fm.gr το μήνυμα του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας, Κωνσταντίνου Θάνου.

Η Λάρισα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το 3ο Μεσογειακό πρωτάθλημα πάλης (18-20 Μαΐου), με τη συμμετοχή 250 αθλητών από όλο τον κόσμο και πολλών που ετοιμάζονται για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Τιμή της ΕΟΦΠ που της ανατέθηκε αυτή η διοργάνωση», δήλωσε ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Θάνος, ενώ παράλληλα ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες «να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία».






Δείτε στο sport-fm.gr το μήνυμα του προέδρου, Κωνσταντίνου Θάνου:

«Αγαπητοί Φίλοι,

Η Ελλάδα υποδέχεται το 3ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Πάλης στην όμορφη Πόλη της Λάρισας. Το σύνθημά μας είναι «Μεσόγειος, Θάλασσα Φιλίας και Συνεργασίας»

Ή Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης είχε την τιμή να της ανατεθεί η διοργάνωση αυτή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης - FILA και στο πλαίσιο αυτό είχε μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας με στόχο να πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατή διοργάνωση και μέσω αυτής να προωθηθούν οι αξίες του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της ειρήνης και της συμφιλίωσης των λαών της Μεσογείου.

Το όραμα της Διοργάνωσης αυτής είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία σε ένα ασφαλές, και ζεστό περιβάλλον, το οποίο θα ενώσει τους λαούς της Μεσογείου υπό το πρίσμα του αθλήματος της Πάλης, να εμπνεύσει τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, της πρωτοβουλίας, της ομαδικής εργασίας και της ευγενούς άμιλλας. Απώτερος στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή προβολή του αθλήματος της Πάλης καθώς και η ενθάρρυνση όλο και περισσότερων νέων να συμμετέχουν στο αρχαιότερο άθλημα του κόσμου.

Η διοργάνωση αυτή σφραγίζεται με τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που συνδιοργανώνονται στην όμορφη πόλη της Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια του 3ου Μεσογειακού Πρωταθλήματος Πάλης.
Σας καλωσορίζουμε στη χώρα μας και ευχόμαστε σε όλους να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία.

Κωνσταντίνος Θάνος
Πρόεδρος
Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης»

Το promo video της διοργάνωσης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x