Γενικά

ΟΣΦΠ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ

Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά από την πρώτη συνεδρίασή του, υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη. Σε αυτό, παραμένει σε ρόλο τακτικού μέλους, ο –επίτιμος πρόεδρος- του συλλόγου, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ενώ για πρώτη φορά στο ΔΣ του Ερασιτέχνη θα συμμετέχει και ο Γιάννης Μώραλης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά από την πρώτη συνεδρίασή του, υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη.

Σε αυτό, παραμένει σε ρόλο τακτικού μέλους, ο –επίτιμος πρόεδρος- του συλλόγου, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ενώ για πρώτη φορά στο ΔΣ του Ερασιτέχνη θα συμμετέχει και ο Γιάννης Μώραλης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά από την συγκρότησή του ο Μιχάλης Κουντούρης και τα μέλη του ΔΣ συζήτησαν για τους στόχους του νέου ΔΣ καταλήγοντας ομόφωνα στους: νοικοκύρεμα του Συνδέσμου, οικονομική εξυγίανση του, ανάκτηση της φερεγγυότητάς του και η προσαρμογή στις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες που επηρεάζουν τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ελληνικό αθλητισμό, γενικότερα.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Α’ Αντιπρόεδρος: Παληός Γιάννης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος
Γ’ Αντιπρόεδρος: Σαλαπατάρας Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας: Δαλέζιος Γιάννης
Ειδικός Γραμματέας: Παυλόπουλος Χαράλαμπος
Ταμίας: Λαζαρίδης Δημοσθένης
Αναπληρωτής Ταμίας: Νομικός Στέλιος

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Θεοδωρακάκης Λεωνίδας – Επίτιμος πρόεδρος
Ανδρέου Γιώργος
Κατσαρέας Χαράλαμπος
Κάτσουνας Γιάννης
Μώραλης Γιάννης
Παύλου Γιώργος
Χρυσοφάκης Ελευθέριος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x