bwinΣΠΟΡ FM

Ομηρικές μπασκετικές μάχες, δώρα και… φουλ bwinΣΠΟΡ FM στο Athens Metro Mall!

Όλα όσα έγιναν στο μπασκετικό event του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Athens Metro Mall.

Ένα μπασκετικό event γεμάτο μάχες, δώρα και φουλ... bwinΣΠΟΡ FM 94,6, έλαβε χώρα στο Athens Metro Mall το μεσημέρι του Σαββάτου (03/09)!

Μιχάλης Τσόχος και Σταύρος Χονδροθύμιος εξέπεμψαν για ένα δίωρο από το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων μεταξύ 12:00 και 14:00, στην πρώτη από τις τέσσερις εκπομπές που θα γίνουν εκεί κατά τη διάρκεια του Eurobasket.

Ασφαλώς δεν είναι μόνοι τους. Βάιος Τσούτσικας, Ηρακλής Αντύπας, Διονύσης Δεσύλλας, Νίκος Ζέρβας, Γιώργος Πετρίδης, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Γιώργος Μαραθιανός, Νικόλας Ακτύπης, Μπάμπης Χριστόγλου και Κώστας Κετσετζόγλου έδωσαν κι αυτοί το παρών, μαζί με... μπασκετικές μάχες!

bwinΣΠΟΡ FM: Το event στο Athens Metro Mall

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στο event μπορούσε να επιλέξει ποιος παραγωγός θα τον εκπροσωπήσει σε μία μονομαχία στις βολές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Athens Metro Mall, με τους νικητές να κερδίζουν δώρα αλλά και τους ηττημένους να λαμβάνουν... το κατιτίς τους.

Όσο για τα δίδυμα που κοντραρίστηκαν; Απ' όλα είχαμε! Και Τσούτσικας Vs Αντύπας, και Πετρίδης Vs Κετσετζόγλου, και Μαραθιανός Vs Δεσύλλας, και Τσόχος Vs Ακτύπης, και Χριστόγλου Vs Χονδροθύμιος.

bwinΣΠΟΡ FM: Το event στο Athens Metro Mall

Επιπλέον, στην εκδήλωση φιλοξενήθηκαν οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Γιώργος Μποσγανάς και Μάκης Δρελιώζης, που σχολίασαν την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στο Eurobasket, ενώ η κόρη του πρώτου, Έλενα, μίλησε για την εμπειρία της στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

bwinΣΠΟΡ FM: Το event στο Athens Metro Mall

Οι δύο πρώην παίκτες μάλιστα, έδωσαν και αυτή τη δική τους μάχη στα σουτάκια!

Οι επόμενες εκπομπές είναι προγραμματισμένες για:

Τετάρτη 07/09 (18:00 – 20:00)
Σάββατο 10/09 (12:00 – 14:00)
Σάββατο 17/09 (12:00 – 14:00)







bwinΣΠΟΡ FM: Το event στο Athens Metro Mall

bwinΣΠΟΡ FM: Το event στο Athens Metro Mall



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x