Euro

Σίλντεφελντ: «Λυπάμαι πραγματικά»

Συγκλονισμένος δήλωσε ο μπακ του Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίντεφελντ, για την τιμωρία της FIFA για ρατσιστική συμπεριφορά στον συμπαίκτη του Γιόζιπ Σίμουνιτς.

Τη στεναχώρια του εξέφρασε Γκόρντον Σίλντεφελντ για τηβ ποινή αποκλεισμού δέκα αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Γιόζιπ Σίμουνιτς για ρατσιστική συμπεριφορά από τη Παγκόσμια Ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως δήλωσε ο Κροάτης διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού.

«Είμαι συγκλονισμένος από το μέγεθος της ποινής, ανεξάρτητα από το πως θα ερμηνεύσει ο καθένας αυτό που ήθελε να πει ο Γιόζιπ. Θα επαναλάβω ότι τα λεγόμενα του δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υποστηρίζουν κάποιοι», δήλωσε ο Γκόρντον Σίλντεφελντ.

«Δημιουργήθηκε ένα θέμα από το πουθενά στο λάθος χρονικό σημείο και κατέληξε ακόμα χειρότερο. Λυπάμαι πραγματικά. Δεν θέλω να το καταδικάσω ή να το σχολιάσω. Τα μέσα ενημέρωσης πήραν μια κατάσταση και την ανέβασαν στον ουρανό», προσέθεσε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού

«Τι θα κάνουμε στη Βραζιλία; Ο Τζόε (σ.σ. Σίμουνιτς) είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και θα μας λείψει σίγουρα, αλλά η ομάδα έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Ελπίζω πως στους επόμενους έξι μήνες δεν υπάρξουν τραυματισμοί και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στη διοργάνωση» είπε ο Κροάτης διεθνής ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x