F1

Σάινθ: «Ήθελα μία νίκη προτού αποχωρήσω από τη Ferrari»

Ο Κάρλος Σάινθ μίλησε για το πόσο ήθελε να πετύχει ακόμη μία νίκη λίγο πριν το φινάλε του στη Ferrari.

Περιχαρής για τη νίκη του στο Grand Prix του Μεξικό εμφανίστηκε ο Κάρλος Σάινθ, ο οποίος ετοιμάζεται για το φινάλε του στη Ferrari, με την οποία έχει να δώσει τέσσερις αγώνες ακόμα.

Για την προσπέραση που έκανε και την κακή εκκίνηση, είπε: «Δεν τη σχεδίασα, ήμουν εκνευρισμένος που έχασα την πρωτοπορία στην εκκίνηση. Σκέφτηκα ότι θα πρέπει να τον εκπλήξω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, γιατί είναι δύσκολο να τον περάσεις. Ήμουν αρκετά πίσω του αλλά σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω. Φρέναρα αργά στη στροφή 1, είχα αρκετή αυτοπεποίθηση σε αυτό το σημείο της πίστας όλο το τριήμερο. Ήξερα ότι μπορούσα να τα καταφέρω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο ήθελε αυτήν τη νίκη: «Την ήθελα πολύ αυτή τη νίκη, τη χρειαζόμουν. Ήθελα μία ακόμα νίκη με τη Ferrari πριν αποχωρήσω από την ομάδα. Και το ότι την πέτυχα μπροστά σε αυτό το κοινό είναι απίστευτο. Ένιωθα τη στήριξη των θεατών εδώ όλο το τριήμερο, έχω αρκετούς θαυμαστές στο Μεξικό. Απομένουν τέσσερις αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν, θέλω να το απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Και αν παρουσιαστεί ευκαιρία για άλλη νίκη, θα την κυνηγήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x