Recommendations

ΠΑΟΚ: Παντοδύναμος με Λόβρεν

Στο παρά… μισό λοιπόν της μεταγραφικής περιόδου, οι Πρωταθλητές Ελλάδας κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του σπουδαίου Ντέγιαν Λόβρεν.

«Το καλό πράγμα αργεί να γίνει» αναφέρει μία από τις πλέον γνωστές λαϊκές ρήσεις. Υπάρχει βέβαια και η ρήση «το γοργόν και χάριν έχει» , αλλά αυτή δεν είναι και από τις… αγαπημένες του ΠΑΟΚ!

Στο παρά… μισό λοιπόν της μεταγραφικής περιόδου, οι Πρωταθλητές Ελλάδας κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του σπουδαίου Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του και την πολύμηνη απραξία του, δείχνει ικανός να αποτελέσει τον καταλύτη που θα απογειώσει τη φετινή προσπάθεια του «δικεφάλου» να διατηρήσει τα… κεκτημένα εντός των ελληνικών συνόρων!

Με την προσθήκη του εμβληματικού κεντρικού αμυντικού, Πρωταθλητή Ευρώπης και Αγγλίας με τη Λίβερπουλ, φιναλίστ με την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και τρίτος στον κόσμο στο Μουντιάλ του 2022, o Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί πλέον να νιώθει την απαιτούμενη ασφάλεια για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας, με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του να δείχνει – και να είναι – παντοδύναμο! Διαβάστε εδώ περισσότερα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x