Recommendations

ΑΕΚ: Η βαθιά πληγή της Ευρώπης και το μεγάλο κοντράστ με τους άλλους

H επιτυχία του Παναθηναϊκού να περάσει μια ομάδα καλύτερη σε όλα όπως η Λανς και να κλείσει το παζλ των 3 ελληνικών ομάδων, μεγενθύνει ακόμα περισσότερο την άσχημη θέα του μισοάδειου ποτηριού της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έγινε η μοναδική ομάδα εκ των τεσσάρων που εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο η οποία δε θα έχει ευρωπαϊκή συνέχεια και αντί γιορτής βλέπει κάθε μέρα μια βαθιά χαρακιά στο σώμα της, από την πληγή που άφησε ο αποκλεισμός από τη Νόα.

Άσχημο να κοιτάζεις συνέχεια πίσω; Εννοείται. Είναι όμως και αναπόφευκτο σε μια εποχή που το «θα έχει τη δυνατότητα να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα» μοιάζει με ανέκδοτο. Η Ευρώπη τρέφει τις ομάδες, τους δίνει παιχνίδια, τους δίνει παραστάσεις, τους δίνει ψυχολογία και κυρίως τους δίνει βαθμούς στο ranking προκειμένου να μη χρειάζεται να κάνουν τους άθλους του Ηρακλή για να καταφέρουν να προκριθούν ως ανίσχυροι στα επόμενα προκριματικά.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει τίποτα τα παραπάνω στη σεζόν που μόλις ξεκίνησε και κακά τα ψέματα αυτό δεν ξεπερνιέται. Ειδικά από τη στιγμή που θα έχουν ευρωπαϊκή συνέχεια οι άλλοι τρεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο monobala.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x