Ισπανία

Προχωράει για Ίσκο η Ρεάλ

Την απόκτηση του Ίσκο της Μάλαγα εισηγήθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Στη συζήτηση που είχαν ο Γάλλος με τον πρόεδρο του ισπανικού συλλόγου έγινε κουβέντα και για τα μεταγραφικά ζητήματα, με την μεταγραφή του Ίσκο να αποτελεί προτεραιότητα.

Μάλιστα, η AS αναφέρει πως οι δύο άνδρες τόνισαν ότι πρέπει να κινηθούν άμεσα για τον Ισπανό χαφ, ο οποίος ξεχώρισε τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του στη Μάλαγα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Μία από αυτές είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία έχει διαπραγματεύσεις ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, και ο Χιλιανός τεχνικός θα ήθελε πολύ να πάρει τον 21χρονο άσο μαζί του στον βρετανικό σύλλογο.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει επαφές ανάμεσα στην Μάλαγα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία χρειάζεται να καταβάλει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ (όσα, δηλαδή, προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη) για να αποκτήσει τον Ίσκο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x