Προτεινόμενα

Το παραδοσιακό πρόβλημα των ζευγαριών στο Euro δεν λύνεται με Life Coach αλλά με… Life Kots

Η μεγάλη ώρα για το μοίρασμα του χρόνου μπροστά στην τηλεόραση στο Euro είναι εδώ. Μήπως όμως υπάρχει η ιδανική λύση για όλους;

To Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, απέχει πλέον μία ανάσα και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Μπάλα το μεσημέρι, μπάλα το απόγευμα, μπάλα και το βράδυ! Πολλή μπάλα γενικά, κάτι που σημαίνει ότι ήδη ξέρουμε τι θα κάνουμε σχεδόν το μισό καλοκαίρι.

Για σταθείτε όμως για λίγο. Ας πούμε ότι εγώ είμαι ο Αλέξης. Γεια σας, χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω. Καλώς ήλθατε στο σπίτι μου. Αυτό είναι το σαλόνι μου και αυτή είναι η μεγάλη τηλεόραση που θα δείξει όλα τα ματς.

Τώρα, είναι σίγουρο ότι βλέπετε πίσω κάποια να με κοιτάζει με άγριο βλέμμα. Αυτή είναι η Σοφία, η σύντροφος μου. Και ξέρετε πολύ καλά γιατί με κοιτάει με άγριο βλέμμα.

Γιατί τα σχέδια μου για μπάλα το μεσημέρι, μπάλα το απόγευμα και μπάλα το βράδυ, δεν τη βολεύουν και τόσο. Για την ακρίβεια δεν τη βολεύουν καθόλου. Έχει δικά της σχέδια, που είναι ακριβώς αντίθετα από τα δικά μου. Δηλαδή, δεν θέλει ούτε να ακούει για ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον να βλέπει όλη μέρα.

Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Στο Μουντιάλ γλίτωσα στο τσακ από το να μου έρθει η τηλεόραση καπέλο. Της υποσχέθηκα τότε ότι θα βοηθάω σε όλες τις δουλειές του σπιτιού για δύο μήνες σερί και μάλιστα δεν θα παραπονιέμαι καθόλου. Άρχισα να παραπονιέμαι τη δεύτερη μέρα, έτσι δεν μπορείς να πεις ότι κράτησα την υπόσχεση μου, αφού για να γλιτώσει από τη μουρμούρα μου, τα έκανε τελικά μόνη της.

Πίστευα ότι το έχει ξεχάσει, αλλά όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά περίμενε υπομονετικά τη μέρα που θα πω τη λέξη Euro. Και όταν την είπα ήταν ξεκάθαρη. «Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να κάνεις κατάληψη πάλι το σαλόνι για ένα μήνα».

Το βλέπετε το αγριεμένο βλέμμα της έτσι; Το εννοεί. Δεν κάνει πίσω και όποια υπόσχεση και αν της έχω δώσει κάνει ότι δεν την ακούει καν, αφού ξέρει ότι δύσκολα θα την εκπληρώσω στο σύνολο της. Το ξέρει γιατί με ξέρει, έτσι ξέρουμε και οι δύο, ότι πλέον πρέπει να βρεθεί μία λύση. Μία λύση που κανένας από τους τους δύο δεν θα τη δώσει, γιατί είναι απίθανό να κάνουμε πίσω.

Χρειαζόμαστε λοιπόν κάποιον ενδιάμεσο. Κάποιον που θα μας ακούσει και θα βρει μία δίκαιη λύση. Ένας φιλικό ζευγάρι, μας έδωσε την ιδέα του Life Coach και η αλήθεια είναι το σκεφτήκαμε πολύ. Λίγο πριν καταλήξουμε εκεί όμως, ήρθε η πραγματική λύση στο αδιέξοδο μας.

Η λύση που προσφέρει δικαιοσύνη στα «θέλω» και των δύο. Η λύση που δεν ξέραμε ότι ήταν δυνατή, αλλά να που όταν θέλεις να τη βρεις εμφανίζεται μπροστά σου από το πουθενά.

Δεν είναι Life Coach. Είναι όμως πολύ κοντά. Είναι Life Kots, με τον Κωτσόβολο να αναλαμβάνει τον ρόλο του ειδικού, δίνοντας λύση σε κάθε μας ανάγκη.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η αγορά της κατάλληλης τηλεόρασης και στη δική μας περίπτωση, βρίσκουμε τη λύση με δύο τηλεοράσεις. Ναι, ήταν τόσο απλό τόσο καιρό.

Και μείνετε συντονισμένοι, γιατί η Life Kots έρχεται να δώσει τη λύση σε πολλά ακόμη φλέγοντα ζητήματα συζήτησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x