Euro

Πρόταση από εταιρία αλλαντικών σε Σουάρες! (pics)

Στο ψιλό έχουν πάρει τον Λουίς Σουάρες… Μετά τη πρόταση από ομάδα του Κοσσόβου για δανεισμό, ήρθε και προσφορά από αγγλικό εργοστάσιο λουκάνικων για το πόστο του δοκιμαστή των κρεάτων!

Στο πόσο μπορεί να κατρακυλήσει η αξιοπρέπεια ενός ποδοσφαιριστή, απαντούν τα όσα γίνονται με την υπόθεση του Λουίς Σουάρες.

Η αρχή έγινε με την πρόταση της Χάιβαλια, ομάδα από το Κόσσοβο, για δανεισμό του Οyρουγουανού από τη Λίβερπουλ, με εξευτελιστικά ποσά.

Ακόμη όμως και αν η συγκεκριμένη πρόταση είχε ψήγματα σοβαρότητας, τότε η προσφορά από εργοστάσιο αλλαντικών, στον επιθετικό της Λίβερπουλ, επιδιώκει να τρολάρει άσχημα τον παίκτη…

Συγκεκριμένα η εταιρία Mattessons προτείνει στον Σουάρες τη θέση του δοκιμαστή των προϊόντων της, για να… «εκφράσει την επιθυμία του για φρέσκο κρέας», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αγγλικής επιχείρησης.

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η εταιρία εμπνευσμένη από την όρεξη του Σουάρες για το κρέας διεθνών ποδοσφαιριστών, θα δημιουργήσει νέες γεύσεις λουκάνικων με τις ονομασίες «δεξί μπακ της Τσέλσι», «ιταλικός ώμος» και « μέσος της Αϊντχόφεν». Γεύσεις δηλαδή παικτών που έχει προτιμήσει ο Ουρουγουανός στην καριέρα του…

inner

Τελειώνοντας αναφέρεται, μάλιστα, πως στην επιχείρηση δεν θα έχουν πρόβλημα να δαγκώνει αντιπάλους, σε αντίθεση με τη ρήτρα που θέλει να βάλει η Μπαρτσελόνα.

Σε έχουν πάρει χαμπάρι Λουίς…

inner

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x