Δραστηριότητες

Προϊόντα από 300 χιλ. ακτογραμμής

Με την υπογραφή της chef Ντίνας Νικολάου και τη συνεργασία του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο φινάλε του Mount Athos Area KOUZINA 2015.

Οινογευσίες και οινογευστικές βραδιές, μεσογειακά μενού βασισμένα στη θαλασσοπαραγωγή των τριών κόλπων που βρέχουν την προαθωνική χερσόνησο, μαθήματα μαγειρικής με θέμα την ιταλική κουζίνα, gourmet δημιουργίες με έμπνευση από τη σικελική Ιταλία και πιάτα απόλυτα θαλασσινά με έντονο το άρωμα του Αιγαίου, αποτέλεσαν τα κύρια θέματα της πέμπτης και τελευταίας εβδομαδιαίας θεματικής ενότητας του Mount Athos Area KOUZINA 2015 με τίτλο «Η Μεσογειακή Κουζίνα», η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Νέων Ρόδων και της Ουρανούπολης από τις 10 μέχρι και τις 14 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκειά της Ιταλοί εκπρόσωποι τηλεοπτικών σταθμών ξεναγήθηκαν σε όμορφα σημεία της ορεινής και παραλιακής ζώνης, εξερευνώντας και φιλμάροντας κάθε σπιθαμή των τριών κόλπων της περιοχής : του Αθωνικού, του Ακάνθιου και του Στρυμωνικού...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x