Δελτία Τύπου

Προβολή του ''Those Glory Glory Days''…

Οι Hellenic Spurs, το επίσημο Supporters Club της Tottenham Hotspur στην Ελλάδα, προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους των Spurs..

Οι Hellenic Spurs, το επίσημο Supporters Club της Tottenham Hotspur στην Ελλάδα, προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους των Spurs, καθώς και όλους εκείνους που αγαπούν το αγγλικό ποδόσφαιρο, στην πρώτη πανελλήνια προβολή της ταινίας 'Those Glory Glory Days' που θα προβληθεί την Κυριακή, 27 Απριλίου και ώρα 15:00 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ (Λεωφόρος Κηφισίας 109, Αθήνα).

Η ταινία, βρετανικής παραγωγής του 1983, φέρει ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά για όλους τους 'Hellenic Spurs' και πραγματεύεται την ιστορία τεσσάρων κοριτσιών που μεγαλώνουν στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν 1960-61, λατρεύουν την Tottenham Hotspur και καταστρώνουν τα σχέδια τους για να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον τελικό του FA Cup που θα επικυρώσει το ιστορικό νταμπλ της αγαπημένης τους ομάδας. Μια ταινία που μας ταξιδεύει στην ένδοξη περίοδο της Tottenham Hotspur στις αρχές της δεκαετίας του '60, στο χρονικό σημείο που ξεκίνησε η δυναστεία του αείμνηστου Bill Nicholson χτίζοντας την ομάδα που μεσουράνησε στα αγγλικά και ευρωπαϊκά γήπεδα για περισσότερο από μία δεκαετία.

Μην τη χάσετε!

Προσοχή: Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ τα μέλη θα εισέρχονται δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας μέλους. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι συγκεκριμένος παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στην κράτηση της θέσης τους αποστέλλοντας το αίτημα τους στο e-mail: hellenicspurs@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και αριθμό θέσεων που επιθυμούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x