Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πρόβα για τα πλέι οφ

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει πως ο Ατρόμητος είναι σταθερά το αγκάθι για τις παραδοσιακές δυνάμεις και ο Παναθηναϊκός έχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμό στον έλεγχο προόδου του.

Η ΑIΣΘΗΣΗ που έδωσε για πολλή ώρα το χθεσινό παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν μίας καλής τακτικής δοκιμής εν όψει των πλέι οφ, εκεί που οι δύο ομάδες μαζί με τον ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΣΑΝ ΝΑ ΕIΧΕ βάλει ο κάθε προπονητής τους παίκτες του στον προσομοιωτή αμυντικής συμπεριφοράς, με τους εντεταλμένους ποδοσφαιριστές να τηρούν ευλαβικά το πλάνο. Κι επειδή η άμυνα είναι για τους προπονητές και η επίθεση για τους παίκτες, για τη φαντασία και το ταλέντο, οι φάσεις που προέκυψαν ήταν μετρημένες. Κι όσες προέκυψαν ήταν προς το τέλος του αγώνα, ίσως κι επειδή οι αμυντικοί κουράστηκαν από την πολλή πρόβα. Καμία σχέση, δηλαδή, με τον μεταξύ τους αγώνα στον α' γύρο, τότε που το ραντεβού τους στη Λεωφόρο είχε γκολ κι ανατροπές.

ΠAΝΤΩΣ, το ότι δεν πρόσφερε ιδιαίτερο θέαμα η χθεσινή αναμέτρηση, πέραν των δοκαριών του Καρέλη και του Ναπολεόνι και του χαμένου τετ α τετ του Φάμπιο στις καθυστερήσεις, δεν ακυρώνει το τι έχουν πετύχει οι δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος είναι σταθερά το αγκάθι για τις παραδοσιακές δυνάμεις και φλερτάρει και φέτος με την υπέρβαση. Μάλιστα, δείχνει απτόητος από τις περιπέτειες του προέδρου του κι αυτό μαρτυρά την καλή λειτουργία του κλαμπ. Ο Παναθηναϊκός έχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμό στον έλεγχο προόδου του απ' ό,τι στην αντίστοιχη περίοδο του α' γύρου. Ειδικά μετά το 0-3 επί του Ολυμπιακού έχει ρίξει μπόι και το γεγονός ότι καταφέρνει να μη χάνει στο Περιστέρι όταν δεν είναι στη βραδιά του, αποτελεί τεκμήριο ουσιαστικής βελτίωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x