Stoiximan Super League

Πολλά παράπονα ο Αστέρας

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κομίνη έχουν στον Αστέρα Τρίπολης, μια μέρα μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Παράπονα από την διαιτησία του Κομίνη έχουν στην Τρίπολη και τον Αστέρα, μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες ήρθαν 2-2 με τους Περιστεριώτες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και παραπονιούνται, δικαίως, για δύο φάσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με γκολ που δεν μετράει στον Τζερόνιμο Μπαράλες στο 15’ λεπτό της αναμέτρησης. Μετά την σέντρα του Καράσκο, ο Αργεντινός επιθετικός έπιασε την κεφαλιά, ο Σηφάκης έβγαλε τη μπάλα μέσα από το τέρμα, όμως τόσο ο Κομίνης, όσο και ο Αλεξέας, έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η δεύτερη φάση για την οποία «φωνάζουν» είναι αυτή από την οποία ξεκινάει το γκολ του Ατρόμητου, με το οποίο φεύγει από την Τρίπολη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ταυλαρίδης κάνει φάουλ στον Χουάνμα, ο Κομίνης λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι, οι παίκτες του Αστέρα κοντοστέκονται και στην συνέχεια της φάσης, ο Μπρίτο βρίσκεται φάτσα με το τέρμα όπου με δεύτερη προσπάθεια κάνει το 2-2 και χαρίζει την ισοπαλία στους «κυανόλευκους».

Οι Αρκάδες διαμαρτύρονται για τις δύο αυτές, αφού όπως θεωρούν καθόρισαν το αποτέλεσμα. Μάλιστα, αυτή η διαιτησία έρχεται μια αγωνιστική μετά, από εκείνη του Παππά στη Λεωφόρου, απ’ όπου είχαν επίσης παράπονα οι άνθρωποι του Αστέρα.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x