F1

Ποιος Φέτελ; Η Σούζι!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε τον καλύτερο χρόνο στην τρίτη μέρα των δοκιμών στο Σίλβερστοουν, αλλά εκείνη που έκλεψε την παράσταση ήταν μια γυναίκα.

Τα γυαλιά σε αρκετούς άνδρες συναδέλφους της έβαλε η Σούζι Βολφ. Δεν είναι είδηση ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Red Bull κυριάρχησε με 1:32,894 στην τρίτη μέρα των δοκιμών που έγιναν στο Σίλβερστοουν. Όμως στα τεστ των νέων οδηγών τα βλέμματα έκλεψε η 30χρονη οδηγός, που με Williams έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο (1:35,093) στην παρθενική της επίσημη συμμετοχή στο χώρο της Formula 1. Μάλιστα η πρώτη γυναίκα που συμμετέχει σε τέτοιες δοκιμές μετά το 1992 ήταν μόλις δύο δευτερόλεπτα πιο αργή από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. Ο 19χρονος γιος του συνονόματου μεγάλου οδηγού του WRC είχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο (1:33,546) με τη Red Bull.

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο (1:33,256) έκανε ο Νίκολα Προστ, ο 32χρονος γιος του μεγάλου Αλέν Προστ, που έτρεξε με Lotus. Δεύτερος στις δοκιμές ήταν ο Άντριαν Σούτιλ με Force India (1:33,242).

Οι πιλότοι «ζεστάθηκαν» και οι ομάδες έκαναν αρκετές δοκιμές εν όψει του Grand Prix της Ουγγαρίας, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x