Πορτογαλία

Ξέφυγε με +3 και περιμένει η Σπόρτινγκ

Με «περίπατο», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 3-0 στην έδρα της Ζιλ Βισέντε για τη 15η αγωνιστική της Primeira Liga και ξέφυγε με +3 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 3-0 στην έδρα της Ζιλ Βισέντε για τη 15η αγωνιστική της Primeira Liga και βρέθηκε μόνη της στην κορυφή και στο +3 από τη δεύτερη Πόρτο, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο και την Κυριακή παίζει στην έδρα της νεοφώτιστης Βιζέλα, οπότε όλοι στα «λιοντάρια» περιμένουν «γκέλα» των «δράκων» για να μείνουν σίγουρα στην πρώτη θέση, με τους γηπεδούχους να μένουν στο -5 από την προνομιούχο πεντάδα.

Η αποβολή του Φουτζιμότο στο 12’ έφερε προσωρινά χαμόγελα στους πρωτευουσιάνους, αφού αποβλήθηκε ο Νέτο στο 21'. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο τα «λιοντάρια» βρήκαν τις λύσεις και «καθάρισαν» με τα γκολ των Νούνο Σάντος στο 53’, Ινάσιο στο 64’ και Μπραγκάντσα στο 93’.

Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην προνομιούχο πεντάδα η Πορτιμονένσε, αφού παραχώρησε 1-1 στην Αρούκα, η οποία βρέθηκε στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις.

«Ανάσα» για την Πάσος Φερέιρα, η οποία νίκησε 1-0 στην έδρα της Τοντέλα και ξέφυγε με +3 από τις επικίνδυνες θέσεις, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο +1 από αυτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x