Γενικά

Χρυσή Μπάλα: Λάμπουν δια της… απουσίας τους τα ονόματα των Βινίσιους και Μπέλιγχαμ από το Theatre du Chatelet!

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφορεί από το Theatre du Chatelet όπου θα διεξαχθεί η τελετή της Χρυσής Μπάλας, λείπουν τα ονόματα των Βινίσιους και Μπέλιγχαμ από τις μπροστινές καρέκλες!

Λίγες ώρες μόνο απομένουν για να μάθουμε τον νικητή της Χρυσής Μπάλας για το 2024, σε μια λαμπρή τελετή που έχει όμως επισκιαστεί από... ίντριγκα και τις «παιδικές» αντιδράσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά και τις φήμες που θέλουν τον Ρόδρι να κατακτά το βραβείο και όχι ο Βινίσιους!


Οι «μερένχες», όπως έγινε γνωστό, δεν θα παρευρεθούν στο «Theatre du Chatelet» του Παρισιού, κάνοντας «εμπάργκο» ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με τον Εμίλιο Μπουντραγκένιο, να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος τους εκεί, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο για την «κορυφαία ομάδα της χρονιάς» που θα απονεμηθεί στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Μάλιστα, βίντεο από το εσωτερικό του θεάτρου όπου θα διεξαχθεί η τελετή, φέρεται να δείχνει πως από τις μπροστινές θέσεις - εκεί όπου κάθονται τα μεγάλα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα - απουσιάζουν τα ονόματα των Βινίσιους και Μπέλιγχμαμ, με εκείνο του Ρόδρι να βρίσκεται... ολομόναχο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x