Γενικά

Στο Παρίσι με πατερίτσες ο Ρόδρι για την Χρυσή Μπάλα!

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Ρόδρι ενόψει της τελετής βράβευσης για τη Χρυσή Μπάλα, με τον Ισπανό χαφ της Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζεται με πατερίτσες μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Απόψε το βράδυ (28/10, 22:00) στο Theatre du Chatelet» του Παρισιού, θα λάβει χώρα η λαμπερή τελετή για της Χρυσής Μπάλας!

Και ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ο Βινίσιους δινόταν το μεγάλο φαβορί, σημερινά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως τελικώς ο Ρόδρι είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα!

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει και μπόλικη ίντριγκα στα φετινά βραβεία, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, ενώ κανένας εκπρόσωπος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα δώσει το παρών στο γκαλά, ως μια ένδειξη διαμαρτυρίες για την απόφαση να μην δοθεί η Χρυσή Μπάλα στον Βινίσιους!

Πάντως, αυτό διόλου απασχολεί τον Ρόδρι, ο οποίος πριν από λίγο έφτασε στο Παρίσι για τη λαμπερή τελετή, χρησιμοποιώντας πατερίστες, ελέω της εγχείρησης που πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό, λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη στο ξεκίνημα της σεζόν σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x